7.08.2016 г., 10:27 ч.

........ 

  Поезия » Любовна
424 0 4

Липсваш ми от цяла вечност, 
а сякаш вчера си отиде.
Стопи се споменът трагично, 
а аз от гордост го заринах.
Далеч замина и не се обърна, 
на каза "ще ми липсваш, не тъжи"
на тези думи чаках да отвърна
а липсата им все ще ми тежи.

© Joakim from the grave Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??