17 oct 2009, 16:24

* * * 

  Poesía
466 0 0

Колко е пусто, когато те няма,

като бедуин в пустиня се чувствам сега,
ще ти кажа нещо и знай, че е вярно,
не мога без теб... разбери това!

Липсваш ми, мило мое момче,
липсваш ми, дори когато си с мен,
в мислите мои, в душата, в сърцето,
жадувам да съм с теб всяка нощ, всеки ден!

Ела при мен и бъди щастлива,
знам, че ще бъдеш такава тогаз,
ела, те моля, не бъди свенлива,
направи щастлив и мене в тоз час!

© Самотен Самотник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??