25 mar 2010, 20:24

:) 

  Poesía » De amor
358 0 0

Падна ангел от небето
оправи му сърцето
Докато не можел да обича
почнал след любовта да тича
И така и така, по пътя на любовта
той срещнал своята мечта
и Бяха те заедно три години и половина
докато тя не си замина
Той по пътищата се скиташе
и само за нея мислеше
докато един ден съдбата не ги събра
и слънцето отново за тях заблестя!!!

© Петьо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??