Блян...
Защо луната толкова бързо изгря?
Къде изчезнаха миговете светлина?
Защо леден вятър през косите прокарва пръсти?
Защо изчезна нежен бриз с ухание на сълзи?
Къде отиде, сянке тъй красива?
Кога успя да се измъкнеш и все тъй игрива?
Защо ми липсва разум?
Къде слънцето се скри?
Защо любов ми липсва?
Това сме аз и ти...
© Владимир Лазаров Todos los derechos reservados