На гръдта ми...
детска главица.
Сърце ми пърха...
немощна птица.
Вятър наоколо броди.
Пеперуди шарят
в разградени двори.
Държи ме
детска ръчица.
Пеперуда съм
на връвчица!
Дошли са, казват...
за мене,
а трябва ми
още време...
© Ирина Костова Todos los derechos reservados