17 февр. 2010 г., 15:30

* * * 

  Поэзия
657 0 15

На гръдта ми...

детска главица.

Сърце ми пърха...

немощна птица.

Вятър наоколо броди.

Пеперуди шарят

в разградени двори.

Държи ме

детска ръчица.

Пеперуда съм

на връвчица!

Дошли са, казват...

за мене,

а трябва ми

още време...

© Ирина Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??