20 ene 2008, 15:01

*** 

  Poesía » De amor
796 0 2

...
И ето мислите ми полетяха,
сграбчиха те и те оковаха,
в диви ритми закрещяха,
че няма да те пуснат, не!


© Ангел без криле Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??