24 sept 2007, 16:18

5 секунди сме добре 

  Poesía
1569 0 0
Както се пее в една песен
животът никак не е лесен -
5 секунди един за друг умираме,
а на шестата не се разбираме.
Любовта е божествен дар
и всичко това си има своя чар.
Колкото по-често се караме,
толкова повече се сближаваме
и започвам да се опасявам
без теб как ще се спасявам.
Но за това ще забравя,
защото без теб няма какво да правя,
ако ти не си до мен
няма да издържа и ден.
Ти може от обичта ми да си уморен,
но на този свят за нея си роден.

© Мая Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??