Sep 24, 2007, 4:18 PM

5 секунди сме добре 

  Poetry
1438 0 0
Както се пее в една песен
животът никак не е лесен -
5 секунди един за друг умираме,
а на шестата не се разбираме.
Любовта е божествен дар
и всичко това си има своя чар.
Колкото по-често се караме,
толкова повече се сближаваме
и започвам да се опасявам
без теб как ще се спасявам.
Но за това ще забравя,
защото без теб няма какво да правя,
ако ти не си до мен
няма да издържа и ден.
Ти може от обичта ми да си уморен,
но на този свят за нея си роден.

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??