29 abr 2020, 15:16  

Дон Кихот 

  Poesía
586 3 3

Обречен си,  когато виждаш великани

във мелниците. Доброта в случайния човек.

Когато светлина струи от светите ти рани

и за приятеля готов си да умреш.

 

Обречен си на самота и присмех.

Дано да имаш сила да простиш.

Обречен си. Реален и измислен,

с едничката си мисия да ни спасиш.

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??