Обречен си, когато виждаш великани
във мелниците. Доброта в случайния човек.
Когато светлина струи от светите ти рани
и за приятеля готов си да умреш.
Обречен си на самота и присмех.
Дано да имаш сила да простиш.
Обречен си. Реален и измислен,
с едничката си мисия да ни спасиш.
© Нина Сименова All rights reserved.