7 mar 2008, 21:32

* * * 

  Poesía
577 0 0

За  Н.

Всяка вечер звездите ми шепнеха нежно...

Всяка вечер северният вятър ме целуваше тъжно...

Всяка вечер в луната виждах твоето лице!

Надявах се силно...

Копнеех за миг да те зърна!

Крещях, плаках, за тебе умирах!

Вярата тихо край мене стоеше,

изплакваше тя мойте сълзи...

В лед се превръщаха те...

В ледени, разбити мечти...

Ти си момчето, за което бих дала това, което нямам дори!

Сърцето ми в храм се превърна,

събира за тебе всеки спомен...

И  НЕ... НЕ ще да те пусне...

Мислите ми... като че ли тебе чакаха...

Да мисля за тебе - не мога да спра!

Душата ми без тебе не може да живее...

Но кажи ми - какво е животът ми без теб?

Бездънна яма... отново болка и самота...

Хиляди сълзи, напразно изплакани...

Без тебе аз нищо не струвам...

Без тебе животът е просто БОКЛУК!

Няма лек за мойта болка...

До мен да си ти - това е моята мечта!

© Буба Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??