Стихът във страх не може да живее -
той ражда се във нежна светлина
и думите му - детско-бели -
пробуждат любовта.
Страхът във стих не може да живее -
той ражда се във мрачните недра,
във слънчев лъч не може да пребъде,
със сянка да убие любовта.
© Людмила Стоянова Todos los derechos reservados