25 jun 2010, 14:38

* * * 

  Poesía
453 0 0

Душа от корен да изтръгнеш,

ще вдигнеш ти глава.

 

И бъдейки високо,

ще пиеш капчици роса.

 

Попивайки лъчите,

ще бъдеш красота.

 

Отваряйки очите за малко

свобода.

© СТЕФКА ИЛИЕВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??