25.06.2010 г., 14:38 ч.

* * * 

  Поезия
443 0 0

Душа от корен да изтръгнеш,

ще вдигнеш ти глава.

 

И бъдейки високо,

ще пиеш капчици роса.

 

Попивайки лъчите,

ще бъдеш красота.

 

Отваряйки очите за малко

свобода.

© СТЕФКА ИЛИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??