11 ene 2019, 23:34

*-* 

  Poesía » Otra
430 0 3

Как разбра, че те обичам?

 

Нищо не правя за теб!

 

Сърце ми трябва - разбирам те.

 

Жена като теб не би могла да е лед.

 

Различна си - жена с характер.

 

Личи ти през какво си преминала!

 

Давам ти своето сърце - на бартер.

 

Стопли го! А нейната уста зинала...

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??