20 oct 2018, 18:22

*** 

  Poesía » Otra
457 1 5

Сърцето ми трепва...

На асфалта лежи премазано куче.

В очите му - небе...

Минувачите го подминават с безразличие.

В очите ми - очите на кучето...

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??