***
Обич и предателство -
вечен кръговрат.
Но дали предателят
се нарича брат?
Предателството прави ли
приятелството по-сладко,
та да кажеш после
"Извинявай, братко"?
Написано на 01.XII.2004 г.
© Мирела Шопова Todos los derechos reservados