29 mar 2011, 11:18

* * * 

  Poesía
329 0 0

Обидите

   болките

      липсите

        страданието

наричат любов

 

Единството

               за

                чрез

                   с което

живеем -

наричат любов

 

Както чувстваме

               виждаме

              и изглежда

              в нашите очи

 

Тази любов изживяваме

това - по всичко личи!

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??