По дяволите всички,
по дяволите любовта,
обичам те и искам с теб да съм сега.
Не разбираш ли какво ти казвам?
Не разбираш ли какво твърдя?
А може би не искаш да почувстваш любовта.
Обичаш нея, наясно съм с това,
но аз ще бъда смела,
че те обичам ще крещя.
Не става, както искам,
но вярвам в това,
че сутрин, щом аз стана,
ще те видя на мига.
До мен те искам,
с мен те искам,
само теб аз искам...
© Габриела Тилева Todos los derechos reservados