Sep 4, 2010, 8:28 AM

* * * 

  Poetry » Love
704 0 1

По дяволите всички,

по дяволите любовта,

обичам те и искам с теб да съм сега.

 

Не разбираш ли какво ти казвам?

Не разбираш ли какво твърдя?

А може би не искаш да почувстваш любовта.

 

Обичаш нея, наясно съм с това,

но аз ще бъда смела,

че те обичам ще крещя.

Не става, както искам,

но вярвам в това,

че сутрин, щом аз стана,

ще те видя на мига.

 

До мен те искам,

с мен те искам,

само теб аз искам...

© Габриела Тилева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??