6 jun 2007, 11:14

6 месеца от катастрофата край Бяла 

  Poesía
818 1 5
  Шест месеца от трагедията в

                                            БЯЛА

Никулден, по вечерно време,
автобус от моста пада.
В сблъсъка със хлебно семе -
човешки жертви,
ще горчи на близките им хляба!

Смъртта със костеливата ръка
сграбчи 18 невинни в Бяла.
Цветя, сълзи като река
и Бяла цялата е почерняла!

                           декември 2006г.

© Цанка Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??