14 dic 2010, 15:08

* * * 

  Poesía » De amor
546 0 1

Грешна ли съм, Боже, аз пред теб,

че ме наказваш ти така.

Да страдам и да оставам

постоянно в самота.

Сърцето ми от сълзи почерня.

Душата ми се разболя.

Тъгата ме убива бавно и гори очите ми

в нощния мрак на ЛЮБОВТА!

 

 

© Надя Донкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??