20 may 2012, 10:40

... 

  Poesía » Otra
1717 0 41

"Аз съм живият хляб, който е слязъл от небето. Ако яде някой от тоя хляб, ще живее до века; да! и хлябът, който Аз ще дам, е Моята плът, която Аз ще дам за живота на света.'' Евангелието от Йоан 6:51

 


... и ще разкъсвам по част

от своето тяло.

За всеки от вас,

който зло е посял.

Светлина ще вирее

на всяка поляна

и вяра ще сее

всяка моя промяна.

 

... и в цветята живот съм.

Сред дъжда съм сълзата.

Във бурята гръм,

а в съня ти - крилата.

В сърцето - любов,

в душата ти - вяра,

над тебе - покров,

а във Рая - олтара...

© Елeна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??