Зомбита,
Стотици, хиляди зомбита.
Гонят ме
С ужасни, разкривени лица,
Злобни очи и
Зъби наострени.
Ръгам ги с колове дървени,
Но не умират,
Усмихват се зловещо
И ме галят по рамото.
Няма ли да се покаже слънцето?
© Лъчезар Todos los derechos reservados