2 сент. 2015 г., 21:32

... 

  Поэзия » Философская
312 0 0

Зомбита,

Стотици, хиляди зомбита.

Гонят ме

С ужасни, разкривени лица,

Злобни очи и

Зъби наострени.

Ръгам ги с колове дървени,

Но не умират,

Усмихват се зловещо

И ме галят по рамото.

Няма ли да се покаже слънцето?

© Лъчезар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??