Всеки има нужда от обич,
от силна ръка за кураж,
от спътник верен до гроба
и от дом изпълнен със смях.
Всеки има нужда от близост,
от пламък в сърцето горящ,
от малко истинска нежност
и от човек, до него вървящ.
Всеки има нужда от рамо
да отпусне уморено глава,
да почувства опора, когато
отлети за миг младостта.
© Todos los derechos reservados