Nov 11, 2021, 8:38 PM  

*** 

  Poetry
454 5 9

Всеки има нужда от обич,

от силна ръка за кураж,

от спътник верен до гроба

и от дом изпълнен със смях.

Всеки има нужда от близост,

от пламък в сърцето горящ,

от малко истинска нежност

и от човек, до него вървящ.

Всеки има нужда от рамо

да отпусне уморено глава,

да почувства опора, когато

отлети за миг младостта.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??