12 dic 2010, 17:58

* * * 

  Poesía
401 0 0

Преминах с конски

тропот през живота

 

С едната конска сила

го живях

 

В галоп – усетих

   вятъра в косите

      във тръс и ход

          накрая спрях

Да попаса спокойно

     в росните ливади

                 да позаситя

 

Света разгледах

Преживяйки – умрях

                     изцвилих!

Главата вдигнах

              и небе видях...

 

Видях небето!

 

И превърнах се

            в пегас

И полетях!

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??