12.12.2010 г., 17:58 ч.

* * * 

  Поезия
403 0 0

Преминах с конски

тропот през живота

 

С едната конска сила

го живях

 

В галоп – усетих

   вятъра в косите

      във тръс и ход

          накрая спрях

Да попаса спокойно

     в росните ливади

                 да позаситя

 

Света разгледах

Преживяйки – умрях

                     изцвилих!

Главата вдигнах

              и небе видях...

 

Видях небето!

 

И превърнах се

            в пегас

И полетях!

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??