4 feb 2021, 19:56

*** 

  Poesía » Filosófica
569 0 3

Колко неразказана
тишина
съм побирала в моите
нощи.
Колко дълго би
разказвала
през сънища, недописана
нощем.
Как смълчано стоя преди
всякое съмнало, 
път чертае и търсеше
топлината на своето
сбъдване. 
Как мълчи в горещи
зеници
и опарва деня до червено
и не спя, и не спя
да разкажа тишината си -
в тленно!


Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??