...Когато човек обича някого, той разговаря с него в мислите си...
из " Пилешка супа за душата"
Мечта си ми. Надежда също.
Затварям очи и съм с теб.
Чувство си. Близо до мен
и толкова далече...
Болка си и хиляди "защо?"...
Но на тези въпроси не отговарям!
Минало са. Не ми се връща.
Усмивка съм. Така искам.
Усещане съм. И топлина.
Очакване съм. И не съм.
Желание съм и любов...
Нося я в сърцето си.
Раздавам, но запазвам и за себе си.
Всичко съм, ако поискам.
Много съм, ако си позволя.
Обичам да обичам...
Заслужаваш ли си?
Не отговаряй, не е важно!
Нося сърцето си винаги с мен.
Нося и твоето. Не ми тежи.
Почувствай любовта ми,
ако не те е страх...
Живей я.
© Мария Стоянова Todos los derechos reservados