2 янв. 2013 г., 11:12

........ 

  Поэзия » Любовная
450 0 0

...Когато човек обича някого, той разговаря с него в мислите си...

                                                                из " Пилешка супа за душата"

 

 

Мечта си ми. Надежда също.

Затварям очи и съм с теб.

Чувство си. Близо до мен

и толкова далече...

Болка си и хиляди "защо?"...

Но на тези въпроси не отговарям!

Минало са. Не ми се връща.

Усмивка съм. Така искам.

Усещане съм. И топлина.

Очакване съм. И не съм.

Желание съм и любов...

Нося я в сърцето си.

Раздавам, но запазвам и за себе си.

Всичко съм, ако поискам.

Много съм, ако си позволя.

Обичам да обичам...

Заслужаваш ли си?

Не отговаряй, не е важно!

Нося сърцето си винаги с мен.

Нося и твоето. Не ми тежи.

Почувствай любовта ми,

 ако не те е страх...

Живей я.

 

© Мария Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??