3 nov 2024, 20:16

*** 

  Poesía
25 0 0

 

Катинара от душата си махни!
Разбий го на парчета най-добре.
Прегърни съдбата си,
не се разминавай със нея!...

 

Не се залъгвай!
Не приемай трохи!
Те са за птиците...
Нахрани душата си
 
с надежда. Напои я с любов.
Облечи я с вяра.
Постели й мъдрост.
Тя трябва да е твоята принцеса!

 

А не слугиня, хранеща се
със остатъци от господарската
трапеза; и живееща във тъмно,
таванско помещение!...

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??