24 jul 2009, 12:02

* * * 

  Poesía » Filosófica
420 0 0

Ако реалността е истина -
живея в лъжа,
заблудена,
безлюдна душа.
Надзърна ли в нея (истината),
ще се окъпя в кръв,
попивайки хиляди сълзи,
човешкия живот - мъки.
Тъй беден на любов,
а млади сме!
Без щастие...
къде отиваме?!

© Маги Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??