24.07.2009 г., 12:02 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
419 0 0

Ако реалността е истина -
живея в лъжа,
заблудена,
безлюдна душа.
Надзърна ли в нея (истината),
ще се окъпя в кръв,
попивайки хиляди сълзи,
човешкия живот - мъки.
Тъй беден на любов,
а млади сме!
Без щастие...
къде отиваме?!

© Маги Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??