13 sept 2011, 13:08

* * * 

  Poesía » Otra
765 0 1

Откраднах миг от самотата,

за да бъда себе си.

Настроих музиката на душата

и погалих сетивата си…

Застинала в минута – вечност…

лекувах си тъгата.

© Сара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??