23 abr 2015, 18:41

....... 

  Poesía » Filosófica
542 0 1

Аз винаги ще бъда наполовина -

личност на контрасти -

ту възвишена, красива,

ту подвластна на най-низши страсти.

Ликът ми се изменя като този на Луната -

уж съм лъчът светлина

и флиртувам със Земята,

а всъщност май напразно се въртя.

И, където и да съм,

аз съм празен кладенец, пустиня.

Навред живот и смърт, и шум,

а в мен - лазурни брегове и тиня.

© Ирена Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??