23.04.2015 г., 18:41 ч.

....... 

  Поезия » Философска
541 0 1

Аз винаги ще бъда наполовина -

личност на контрасти -

ту възвишена, красива,

ту подвластна на най-низши страсти.

Ликът ми се изменя като този на Луната -

уж съм лъчът светлина

и флиртувам със Земята,

а всъщност май напразно се въртя.

И, където и да съм,

аз съм празен кладенец, пустиня.

Навред живот и смърт, и шум,

а в мен - лазурни брегове и тиня.

© Ирена Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??