7 jul 2013, 0:31

* * * 

  Poesía
631 0 2

Искаш ли да ми кажеш?

Искаш ли да ме попиташ?

Бели облаци красят небето,

залези и изгреви се сливат в едно.

Аз искам да ти кажа,

аз искам да те попитам...

 

 

© Иван Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??