Jul 7, 2013, 12:31 AM

* * * 

  Poetry
694 0 2

Искаш ли да ми кажеш?

Искаш ли да ме попиташ?

Бели облаци красят небето,

залези и изгреви се сливат в едно.

Аз искам да ти кажа,

аз искам да те попитам...

 

 

© Иван Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??