8 dic 2021, 10:38  

8. 12. 2021 

  Poesía » Otra
850 4 1

По пътя дълъг криволичи
такси от вестникарски лист.
Небе с елмази и момиче
и погледът детински чист.

В полета ягодови скрита
линее вчера, от тъга.
Приятелите някой пита,
ще му помогнат ли сега.

Китарен звън небето пали,
мечтателят неостарял,
до дългата висока Сали,
пак "Представи си" е запял.

Осъмва и непроменен е,
все между не и да света.
Но има я и в теб и в мене,
и нека бъде! Мъдростта.
 
 


 

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??