8 декември, сутринта
загорка с бонбони и амфора
мирише на нефт и газ
към 8 сутринта е и минус са градусите
Мира и аз
разбираме може би състоянието си
но едва ли търсихме точно това
привличат вниманието ни
никви неща
аз си мечтая за стая
в хотел с душ и легло
тя пуши стотна цигара
и нищо, и кво?
9.12.2007
софия
© Братан Todos los derechos reservados