Звезди в омая, блян
- от неслети мечти -
МЕЧТА!
Лъч в седем цвята,
лъч на нежност в омая,
лъч - мисъл,
нежност от безкрая.
Ти лъч седемцветен,
в мост се ти превърни
и в простора - пребъди!
Всемирна вълна,
небесен звън,
омайна светлина,
искрящи звезди,
ти в простора - погледни,
от там знание получи
и мен там потърси!
98г.
© Сириус Надежда Todos los derechos reservados