12.07.2009 г., 14:58 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
526 0 13

Звезди в омая, блян

- от неслети мечти -

          МЕЧТА!

 

Лъч в седем цвята,

лъч на нежност в омая,

лъч - мисъл,

нежност от безкрая.

Ти лъч седемцветен,

в мост се ти превърни

и в простора - пребъди!

 

Всемирна вълна,

небесен звън,

омайна светлина,

искрящи звезди,

ти в простора - погледни,

от там знание получи

и мен там потърси!

 

 

98г.

 

 

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??