13 feb 2010, 11:20

* * * 

  Poesía » Otra
502 0 1

Вярвам в теб и любовта -

 

Ангел мой, дарил ме със крила!

 

Луда и щастлива с теб съм,

 

Единствен, като приказен сън -

 

Най-хубавите мигове открих,

 

Там и болката си скрих

 

И сега ми е толкова леко.

 

Нашата тайна?! - обща пътека...

© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??