Искам своя ден рожден
да превърна в празник светъл,
но се раждам всеки ден
и се връщам в свят забравен.
С мен се ражда песента
от забравената младост
и с усмивка към света
любовта си срещам с радост.
И се раждам всеки ден.
С мисълта за теб живея.
Всеки ден е ден рожден,
в песните ми щом се пее.
С нежност и със топлина
всеки ден за теб се раждам.
Искам с теб и с любовта
да изпием всяка жажда.
И във радост и в тъги
всеки ден едно копнея -
и последните си дни
с теб дано да изживея.
© Роза Василева Todos los derechos reservados