23 nov 2014, 11:41

..... 

  Poesía » Filosófica
363 0 5

 

 

 

     Скрих се в себе си.

     В стих.

     Тук е топло.

     Вън почти е зима.

     Двукраки вълци вият.

     Бесни са...

     Вратата си залостих -

     да имат да взимат...!

     Ах, душа - неверница,

     пак ли им прости...?

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??