4 feb 2007, 15:11

* * * 

  Poesía
657 0 6
Защо да вярвам в мечтите,
когато ще останат само блян?
Защо да търся пламъка в очите,
когато ти желаеш да си сам...

Повярвах в няколкото думи,
открих в тях една искра,
но ти набързо я потули -
и каза,че случайна е била...

Сега се боря с пожара
и моля се на времето да ме спаси.
Но има ли в душата ти жарава-
знай тлее дълго и боли!

Търпях, понякога и плаках...
Защо ли? Питай ме - не знам!
Да ме обичаш май очаквах,
но ти желаеш да си сам...

© Аз Б Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??