6 ene 2012, 22:22

* * * 

  Poesía » De amor
497 0 0

Да...

пътища има много,

но да избера само един,

както ти казваш - не мога!

 

Има пътища прави,

има пътища криви,

по някои от тях падам,

по други тичам,

някои пътища мразя,

                         други обичам!

 

На едни се оставям,

те да ме водят,

на други

аз дърпам повода!

 

Да! Наистина пътища има

                                           много,

а аз да имам само един?

 

Не! Честна дума - не мога!

© Меги Кралева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??